tiistai 3. tammikuuta 2017

JOULUMIELI JA 2017

Tässä istun asuntolalla, monta päivää tehny mieli julkasta näitä kuvia tänne ja nyt ku on koko päivä aikaa niin päätin sitte ottaa koneen esiin. Meneehän tässä aina pari tuntia ku muokkaa kuvat ja lataa ne nettiin. 

Viime joulu ja uusi vuosi meni aika samalla tavalla ku muutamana edellisenä vuonna. Ollaan oltu mökillä Syötteellä, lasketeltu joka päivä aamusta iltaan, syöty ihan älyttömästi herkkuja, nukuttu puolille päivin ja kuunneltu joululauluja.




Pikkuset on kattonu varmaan neljä kertaa läpi Olli Oksamiehen, syöny ihan liikaa karkkia ja aina löytyy yks kuka ei oo tyytyväinen saamaansa lahjaan. 
Varmaan kaikki jotka meiltä osaa lukea on saanu jonku kirjan lahjaksi tai vähintään lainannu toisen saamaa kirjaa. Ollaan isommatki leikitty, laulettu ja väritetty värityskuvia ihan mielissään.






Jouluaattona me syödään aina riisipuuro puoliltapäivin ja katotaan joulurauhan julistus, jonka jälkeen sauna laitetaan lämpeämään ja käydään ulkoilemassa, yleensä rinteessä. Sit käydään joulusaunassa ja luetaan jouluevankeliumi sekä syödään jouluruoka, jonka jälkeen tulee pukki ja ilta ollaanki sisällä suurimmaksi osaksi ja vietetään aikaa. 





Uutena vuotena meillä oli hirveesti vieraita mökillä ja musta tuntu välillä ettei sinne päässy sisälle, ku kenkiä ja vaatteita (sekä ihmisiä) oli niin paljo. Oli kuitenki superkiva UV muutamista kommelluksista ja kolahuksista huolimatta (tietäjät tietää).. Kiitos siitä asianosaisille ja Hyvää Uutta Vuotta 2017 < 3 



- iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti